Flash

Flash is geboren in Engeland, en is nog steeds in eigendom van Mary en Jade Pascoe. 
Flash is bij ons op vakantie. Voor het showen en om hem in ons fokprogramma te kunnen gebruiken.  

Flash is een energieke jonge reu, die heel goed aangeeft wat hij wil en wat hij ook niet wil. Hij blinkt uit in zijn lieve karakter en vriendelijkheid en vrolijkheid. Het is echt een zonnestraal in huis. Waar jij gaat, gaat Flash met je mee. 

Dank je wel Mary en Jade om deze geweldige hond ook mijn hond te mogen noemen! 

Flash zal in heel Europa te zien zijn op de hondenshows.

In juni 2023 heeft Flash de mooiste titel binnen gehaald die je maar kans wensen. Officieel is hij nu ook 

UK Kampioen* Flash staat niet ter dekking voor andere teven * 

Gezondheidsuitslagen

Oogonderzoeken:

Patella Luxatie:

Show resultaten

Titels


Winner of Winners ’23 (nl)

Kampioen van:
Nederland
Noord – Macedonie
Kosovo
Engeland
Luxermburg


Grand Kampioen van:
Noord – Macedonie
Kosovo


Show resultaten

Merendeel van deze resultaten zijn van het moment hij in Nederland is aangekomen. 

Fryslân Cup & Dutch Winnershow
25 & 26 november 2022

Op zijn eerste Nederlandse show! En wat zijn wij trots op hem.
Op de Fryslân cup op 25 november haalde Flash onder de keurmeester Rony Doedijns een keurige 1 Uitmuntend. Vervolgens werd hij Beste Reu met het CAC en het CACIB! De eerste stappen naar zijn Nederlands kampioenschap en internationaal kampioenschap zijn gezet! 

Deze prachtige foto is gemaakt door Kynoweb. 

Belgische Bichon Club
4 december 2022

Op 4 december zijn wij afgereisd naar België om te proberen om de eerste Belgische punten in de wacht te slepen. En dit ging fantastisch! Flash gedroeg zich prachtig in de ring met allemaal andere honden om zich heen. Hij raakt ook steeds meer gewend aan de manier van showen en dat het allemaal wel goed is. 

Onder Hildeward Hoenderken behaalde hij opnieuw 1 Uitmuntend in zijn klasse. Later werd hij verkozen tot Beste Reu met het CAC. Hierbij is ook een start gemaakt aan zijn Belgische titel. 

Brussels Dogshow
10 december 2022

Het hele weekend waren er shows in België. Wij hebben er deze reis voor gekozen om maar 1 dag af te reizen naar Brussel. Er waren vandaag 2 shows gepland, een nationale en een internationale. Flash deed aan beide shows mee. In de ochtend hadden we de internationale. 

Op de internationale show haalde Flash onder de keurmeester Meneer Bojan een 1 Uitmuntend en Beste Reu met het CAC en CACIB. 

op de nationale show haalde Flash onder Siret Lepesaar ook een 1 Uitmuntend en de Beste Reu met het CAC. Omdat het een nationale show is, werd het CACIB niet uitgedeeld. 

Bijzondere aan vandaag was dat alle CAC’s dubbel telde! Dat betekend dat Flash al genoeg CAC’s behaald voor zijn Belgisch kampioen. Vanaf 4 december 2023 kan hij definitief Belgisch kampioen worden. 

Foto bij Lisanne Bakker


Kerstshow 2022

WAUW wat een dag vandaag!! 

Nederlands Kampioen

Onder Ricky Lochs behaalde onze man een fantastisch resultaat! Naast Nederlands kampioen werd hij ook Beste van het Ras. Wat heeft deze hond toch veel in zijn marche! Net een maand in Nederland en nu zijn eerste titel op zak! Martini Dogshow 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam